Έχουμε θυμητάρια… – Γράφει ο Πέτρος Γώγος

   Είναι  πολλά τα αποτυπώματα των πέντε αιώνων σκλαβιάς που έζησε το γένος των Eλλήνων. Πολλά και τα κουσούρια που μας έμειναν ως κατάλοιπα της ραγιαδοσύνης, της υποτέλειας, της βαυαρικής επέλασης με την έλευση του Όθωνα μα και όλων των μετέπειτα ξένων «δυναστών» που με τον ένα ή άλλο τρόπο, πάντα κέρδιζαν σε βάρος του «διχασμένου» λαού μας. Είναι επίσης μοιραίο το γεγονός ότι, έπειτα από κάθε αγώνα, (νικηφόρο ή όχι)  οι «ξένες δυνάμεις» κέρδιζαν πολλαπλάσια σε βάρος της Ελλάδας.

Η προδοσία είναι η χειρότερη «αδυναμία» του γένους μας, καθώς πλείστοι είναι εκείνοι που έθεσαν τα προσωπικά συμφέροντά τους πάνω από αυτά του Λαού.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι σύγχρονοι «εφιάλτες» ανήκουν στην λεγόμενη μεσοαστική και την λαϊκή τάξη. Νεοποπολάροι που βρήκαν τον τρόπο να αγοράσουν τον δικό τους «αγρό του κεραμέως»… Στοχευμένα αλλοιώνουν την «Ιστορία» του γένους, τις πατροπαράδοτες αρχές, πάνω στις οποίες αναπτύχθηκε η Ελλάδα. Κοινό χαρακτηριστικό όλων τους… το καθαρά προσωπικό και οικονομικό συμφέρον.

Πολλές οι «προδοσίες». Κύπρος – Ίμια – Μαδρίτη – Λισαβόνα – Xρηματιστήριο – λίστα Λαγκάρντ – Μνημόνια – Ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας και πολλά άλλα… με πιο πρόσφατη την «συμφωνία της λίμνης» Τσίπροκοτζιά-ζάεφ.

Ζοφερή με πολλά ερωτηματικά αναπάντητα παραμένει και η στάση της ηγεσίας της ΝΔ με την αποδοχή της συμφωνίας. Η  συνέχιση σε υπέρμετρο βαθμό της στήριξής της με σοβαροφανή λόγια «αγάπης», μα  και με έργα όπως η αποστολή πολεμικών αεροσκαφών στα Σκόπια για την υποδοχή του νέου μέλους του ΝΑΤΟ, μα και η εκπαίδευση στην Ελλάδα στελεχών του στρατού του κράτους Βόρεια της Μακεδονίας  Μας !!!!

   Είναι φανερό ότι μας «εξαπάτησαν»! Εκμεταλλεύτηκαν  τα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας (κάποιοι το κάνουν ακόμα), αποκόμισαν ψήφους, κέρδισαν τις εκλογές και… τώρα «κότες λυράτες» σφυρίζουν αδιάφορα το άσμα της εξουσίας! Πράττουν ό,τι τους πουν οι … εντολείς Τους! Εποικίζουν την Ελλάδα με αγνώστου προελεύσεως καρύδια…

Σε άρθρο του ο Μ.Κοττάκης αναφέρει : «Στήν Φλώρινα ὁ ἐχθρός εἶναι ντυμένος «Ἕλληνας». Ντυμένος «Ὀρθόδοξος». Εἶναι ἴσως ντυμένος καί «Ἕλληνας Βουλευτής». Εἶναι ἴσως ντυμένος καί «παρακράτος» πού παρακολουθεῖ ὄχι ἁπλῶς τό Facebook ἀλλά τά e-mails …γιά νά διαπιστώσει ἄν καλοῦν τόν κόσμο σέ διαμαρτυρία κατά τῶν Πρεσπῶν. Μπορεῖ νά σοῦ μιλήσει ἀκόμη καί ντυμένος «φίλος». Στήν Φλώρινα, λοιπόν, ὁ ἐχθρός εἶναι ἀόρατος. Στήν Φλώρινα ἔχεις νά κάνεις μέ σκιές.»(Εστία 20 Μαρτ. 2019, https://www.estianews.gr/apopseis/skies-stin-florina/)

Συμπληρώνω: Και σε όλη την Ελλάδα! Οι σκιές υπάρχουν …Παντού, σε όλους τους χώρους φορώντας διάφορα «κουστούμια».

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι «ελέγχουν» τον Λαό όπως ελέγχονται… οι ίδιοι. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο λαός κρατά στον σκληρό του δίσκο απεριόριστα θυμητάρια… και  αντίληψη. Μάλιστα  το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές…

Στις επόμενες εκλογές μην νομίσετε ότι θα πιάσουν τόπο τα αριστεροδέξια «συστημικά» κόλπα επαναφοράς των «προβάτων στο μαντρί» !

   Στην Φλώρινα – Ευτυχώς, μα και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ακόμα γνήσιοι Ορθόδοξοι Πατριώτες που κυκλοφορούν στο ΦΩΣ, υπάρχουν ακόμα ανεξάρτητες δημοκρατικές, αρκετά μπελαλίδικες φωνές που υποστηρίζουν το Δίκιο, την Αλήθεια, μα πάνω από όλα την Ορθόδοξη Πίστη και την Πατρίδα.  Αντιστέκονται σε «σειρήνες» και υπάκουα συστημικά «σκυλάκια» που παλεύουν για το «μοιράδιο» της εξουσίας ή ένα ξεροκόμματο… κάποιο βόλεμα….

Οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια για την «Μάνα» Μακεδονία, δεν το έκαναν για να «εξαργυρώσουν» την παρουσία τους σε αυτά. Το Αντίθετο μάλιστα το έκαναν επειδή ένιωθαν (και νιώθουν ακόμα) ότι ξεπουλιέται η Ύπαρξή τους, η Ιστορία, η Γή των προγόνων, η Πατρίδα.

Όταν ανοίξουν τα θυμητάρια… “και σπάσει το καρύκι” θα βγει η “βρώμα των μυσαρών”,(Α. Βαλαωρίτη, Φωτεινός -αποσπάσματα), οι αδικίες, οι εποικισμοί, η εξαθλίωση και η απαξίωση των Ελλήνων…

Όταν ανοίξουν τα θυμητάρια… δεν θα ψηφίσει το θυμικό, η εύκολη λύση, το συναίσθημα και οι φιλικές σχέσεις…

Όταν ανοίξουν τα θυμητάρια … και φανούν οι προδοσίες, οι απάτες, οι υποχωρήσεις, τα παχιά λόγια, οι παλαμακιστές, οι υποκριτές, οι βουλιμικοί «εραστές» της εξουσίας, οι στημένοι, οι ελεγχόμενοι, οι κολλητοί των τραπεζών και των οικονομικών δολοφόνων…

Όταν ανοίξουν τα θυμητάρια … θα θυμηθούμε τις κλειστές εκκλησιές τις συλλήψεις, τα δικαστήρια των ορθόδοξων «παραβατικών» πιστών…, τις ανοιχτές δομές, την ευνοϊκή μεταχείριση των μουσουλμάνων, των λάθροεισβολέων και των κάθε είδους …”ειδικών” ομάδων, τις κλεψιές, τις καταστροφές περιουσιών,  μα και τα πάρτι ιδιωτικά, δημόσια, κυβερνητικά…

   Το  «ηφαίστειο» που λέγεται λαός φουσκώνει. Η ανοχή όπως και η αντοχή του έχει όρια  … η οργή σαν Λάβα  θα ξεχυθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας…

Από ό,τι φαίνεται το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο και το φθινόπωρο ακόμα πιο ζεστό…

   Έχετε τα θυμητάρια της Πίστης και της Πατρίδας ανοιχτά…

Π. Γ. Γώγος