Από δω η γυναίκα μου κι από εδω το αίσθημα μου

Μαυρωτάς ο νέος Γ.Γ. Αθλητισμού εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδος υδατοσφαίρισης με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιάδες σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Αδιαμφισβήτητα μεγάλη προσωπικότητα του αθλητισμού αφού ήταν και ο πρώτος Έλληνας υδατοσφαιριστής που έπαιξε στην μικτή κόσμου.

Ανάλογες και οι σπουδές του ως χημικός μηχανικός με διδακτορικό και αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΜΠ.

Βουλευτής με το Ποτάμι από το 2015 εγκαταλείπει μόνο την θέση του αντιπροέδρου για να αναλάβει την θέση του Γ.Γ. Αθλητισμού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου Γ.Γ ” Εγκαταλείπω απλώς τη συγκεκριμένη θέση και όχι το Ποτάμι, τις αρχές του οποίου θα εφαρμόσω και στον τομέα ευθύνης μου”

Από δω η γυναίκα μου κι από εδώ το αίσθημα μου όπως λέει το λαϊκό άσμα του ΛΕΠΑ

Έξυπνη κίνηση του Πρωθυπουργού ακόμα εξυπνότερη του νέου Γ.Γ.Α.

Ο Γ.Γ είχε κρατήσει διαφορετική στάση σε ένα κομβικό ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία, υπερψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ τώρα δηλώνει ότι είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.

«Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε», δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς.

Με την λογική αυτή δεν θα ήταν έκπληξη ο νυν πρωθυπουργός

να ζητήσει κάποια στιγμή από τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη

να υπουργοποιηθεί χωρίς να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

            Η Ν.Δ. λοιπόν με τον ορισμό του Γ.Γ.Α. κλείνει το μάτι στην συμφωνία των Πρεσπών και αποδεικνύει  ότι  η  προεκλογική ρητορική της γύρω από το θέμα ήταν μόνο για πολιτική εκμετάλλευση.

Παρόλα αυτά για να μη  αδικούμε τον ίδιο και τον θεσμό του αθλητισμού που τον έχει υπηρετήσει  επάξια εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία στον νέο Γ.Γ.Α. που σίγουρα βλέπει τον αθλητισμό από άλλη οπτική γωνία και είναι γνώστης του αντικειμένου.

 

Καλυβιάνος Λεωνίδας

Εκπ/κος Φυσικής Αγωγής

Προπονητής Ξιφασκίας

Πρόεδρος Συλλόγου Γυμναστών  Φλώρινας