Δήλωση στήριξης στον συνδυασμό “Συνεργασία για την Ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου”

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

 «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ»

 

Το εκλέγειν είναι το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα στα ευνοούμενα κράτη. Οι πολίτες επιλέγουν με εκλογικές διαδικασίες αυτούς που θα χαράξουν το δρόμο για την ανάπτυξη, την οικονομική ευρωστία, την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την εξασφάλιση της ατομικής και δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Πρέπει να επιλέγουμε άτομα με πείρα, με γνώσεις των πεπραγμένων και του οικονομικοκοινωνικού γίγνεσθαι. Άτομα που δεν λυγίζουν στις δυσκολίες και στέκονται όρθιοι σε κάθε δύσβατο μονοπάτι. Άτομα με όραμα και τη θέληση να το πετύχουν.

Σε αυτό το πλαίσιο σκέψης το τμήμα γεωπληροφορίας του ΑΣΕΠΑ στηρίζει τον κ. Γιαννιτσόπουλο Γεώργιο και τον συνδυασμό του, «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ». Γιατί την επομένη ημέρα των δημοτικών εκλογών θα πρέπει να μπορούμε να βασιζόμαστε σε αξιόπιστους ανθρώπους που έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους να παράγουν έργο ωφέλιμο για το κοινωνικό σύνολο.

Εμπιστευόμαστε, λοιπόν, την ψήφο μας στον κ. Γιαννιτσόπουλο  Γεώργιο και τα άτομα του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», γιατί μπορούν να πάνε μπροστά τον Δήμο μας, τον Δήμο Αμυνταίου.

 

 

Κυριακίδης Ιάκωβος (Άκης)       –     Παναγιώτα Μπισούκη

Γεωπόνος MSc

Περιβαλλοντολόγος