Ευχαριστήρια επιστολή του Παύλου Ιωάννου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
με την ανακοίνωση τοποθέτησης προσωρινών Διευθυντών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από την Υπουργό Παιδείας και την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Διευθύντρια κ. Μαρνέρη Ευγενία, σήμερα 17 Αυγούστου 2020, κλείνει ένας κύκλος, τον οποίο ξεκίνησα και με τη στήριξή σας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Αισθάνομαι λοιπόν, την ανάγκη να εκφράσω από καρδιάς τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ΔΔΕ Φλώρινας καθώς και τα στελέχη της εκπαίδευσης, για την αγαστή συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και όλο το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης με τους οποίους μοιραστήκαμε εύκολες ή δύσκολες καταστάσεις αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια έχοντας ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των συναδέλφων αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων.
Κατά τη θητεία μου πετύχαμε μεταξύ των άλλων την ίδρυση δύο νέων σχολικών μονάδων, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου στη Φλώρινα και του Εργαστηριακού Κέντρου στο Αμύνταιο, που στόχο έχουν την βελτίωση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών μας.
Στη νέα προσωρινή Διευθύντρια εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα προκοπή και πρόοδο.

Με εκτίμηση
Ιωάννου Παύλος