Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στα Ανώτατα Ιδρύματα, θα ήθελα να απευθύνω τα πιο  θερμά  συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους της Διεύθυνσής μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και είδαν τις προσπάθειες και τους κόπους τους να δικαιώνονται. Στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή εύχομαι να έχουν ένα λαμπρό μέλλον αντάξιο των προσδοκιών τους.

Παράλληλα, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς, που υπήρξαν συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό της γνώσης, μοιράστηκαν τις αγωνίες με τα παιδιά τους και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό στήριξαν τους υποψήφιους στην προσπάθειά τους.

Για όσους δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τονίσω πως ο αγώνας για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της ζωής δε σταματάει ποτέ και μια πιθανή σημερινή «αποτυχία» δε είναι παρά μια ακόμη ευκαιρία για νέες προκλήσεις.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους και όλες, καλές σπουδές και καλή συνέχεια στη ζωή σας!

 

Ο Διευθυντής

Ιωάννου Παύλος