Το θηρίο που λέγεται πράσινο! (…τρέφετε με τη βροχή)

Exif_JPEG_420

-Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες ότι το πράσινο στον Δήμο Φλώρινας έχει περισσέψει, η υπηρεσία του πράσινου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

-Ναι, είναι αλήθεια ότι τη φετινή χρονιά δεν έγιναν αυτά που όλοι περιμέναμε (το σωστό κόψιμο χόρτου), αλλά ας δούμε τους λόγους που δεν έγινε το επιθυμητό εφικτό.

-Θα το καταλάβουν περισσότερο όσοι έχουν στα σπίτια του γκαζόν και το κουρεύουν οι ίδιοι, οι πολλές πυκνές βροχοπτώσεις μέρα πάρα μέρα σχεδόν δεν αφήνουν τα συνεργεία να εργαστούν για πολλούς λόγους, όπως: Όταν το πράσινο είναι βρεγμένο η μηχανή του γκαζόν αλλά και το θαμνοκοπτικό δυσκολεύονται  να κόψουν, επίσης όταν πιάνει βροχή δεν μπορείς να εργάζεσαι σε ανοιχτό χώρο και  τέλος η έλλειψη των εργατικών χεριών.

-Όλα τα παραπάνω είναι μέρος από τις βασικές αιτίες που οδηγούν στην εικόνα που παρατηρούμε τελευταία στον δήμος μας… ας μην είμαστε όμως αυστηροί  με την υπηρεσία καθαριότητας, προσπαθούν άλλα η «μάχη» είναι άνιση το «θηρίο που λέγεται πράσινο τρέφετε με την βροχή».-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ