Ανακοίνωση για το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν τα προγράμματα γενικού αθλητισμού για την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης των πολιτών, σχεδιάστηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) με την ονομασία «Άθληση για Όλους» (Π.Α.γ.Ο.) που αποτελούν τον προνομιακό χώρο σύνδεσης και συνέχεια των άλλων δύο πυλώνων ανάπτυξης του αθλητισμού, τη σχολική φυσική αγωγή, την ειδική αγωγή και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε κλειστούς χώρους άθλησης του Δήμου Φλώρινας. Το κόστος συμμετοχής ανά αθλούμενο θα είναι 5 ευρώ ανά τμήμα μηνιαίως.

Τα τμήματα άθλησης για όσους ενδιαφέρονται είναι :

  • Άσκηση για ενήλικες
  • Άσκηση για παιδιά (6 έως 12 ετών)
  • Άσκηση στα Πανεπιστήμια για φοιτητές
  • Παραδοσιακούς χορούς

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9.00π.μ. έως τις 2.00μ.μ (4η Εργατική Κατοικία Αγίου Μηνά) είτε με αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαιτούμενα έγγραφα συμμετοχής στο πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.kediflo.gr ή καλέστε στο 2385044555 (εσωτ.1).

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

Δήμου Φλώρινας

 

Ηλίας Μούλελης

Πρόεδρος Δ.Σ.