Αποτελέσματα 7ου διαγωνισμού ορθογραφίας – Ευχαριστίες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 7ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που διοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας σήμερα, 31 Μαρτίου 2024, στην Αίθουσα «Θόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.

Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκαπεντάδα (με σειρά κατάταξης):

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 Ιορδανίδου Δανάη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
2 Πουγαρίδου Μαρία 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
3 Νικολαΐδης Γεώργιος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
4 Ντούλη Ελένη 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
5 Γιαλαμά Μαρία Ζωή 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
6 Νάνη Μαρία 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
7 Γαλαρινιώτη Βιολέττα 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
8 Μούλελη Ελένη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
9 Κωνσταντινίδης Βασίλειος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινα
10 Γαϊγάνης Αχιλλέας  

Γυμνάσιο Μελίτης

11 Παπαδοπούλου Ελένη 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
12 Στάιος Κωνσταντίνος 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
13 Τζιούτζιας Παύλος 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
14 Καραβασίλογλου Κυραική 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
15 Ταμουτσέλης Ορφέας 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας

 

Στους τρεις πρώτους μαθητές δόθηκαν βραβεία και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα. Οι 15 πρώτοι μαθητές θα συμμετάσχουν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2024 στην Καστοριά.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και, ιδιαίτερα, τον κ. Γεωργίου Σωτήρη για την επιμέλεια της αφίσας  Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τις φιλολόγους – μέλη της Ε.Φ.Φ. Κεσίδου Κωνσταντίνα, Κοζίδη Κατερίνα και Σεϊδάρη Γιώτα για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού.

Επιπλέον,  ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας και τον ΑΗΣ Μελίτης για τη σημαντική οικονομική τους βοήθεια, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του διαγωνισμού.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Φλώρινας που για έβδομη χρονιά ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Ένωσης και προετοίμασαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους συμμετέχοντες μαθητές.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και ενίσχυσαν ηθικά τους διαγωνιζόμενους μαθητές με την παρουσία τους στον διαγωνισμό.

Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες ανήκουν φυσικά στους ίδιους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον 7ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά.

 

Για το ΔΣ της ΕΦΦ

Η Πρόεδρος

Αθηνά Ζωγράφου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ