Διακοπή υδροδότησης στη Φλώρινα

Σε συνέχεια προηγουμένων ανακοινώσεων της ΔΕΥΑΦ με τις οποίες ενημερώθηκαν οι καταναλωτές για αναγκαίο περιορισμό της κατανάλωσης και αποφυγή σπατάλης του πόσιμου νερού, με σκοπό να μη διακόπτεται η υδροδότηση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ

εξ’ αιτίας της συνεχιζόμενης ανομβρίας, της μείωσης των υδάτινων αποθεμάτων από όπου υδροδοτείται η πόλη της Φλώρινας, το γεγονός της συνεχιζόμενης αυξημένης κατανάλωσης , παρά τις προσπάθειες της ΔΕΥΑΦ να μη διακόπτεται η υδροδότηση της πόλης, θα διακοπεί σήμερα 16/09/2019 και αύριο 17/09/2019 η υδροδότηση της πόλης:

1. Στην υψηλή ζώνη από 11:00 μ.μ (το βράδυ) μέχρι 5:00 π.μ (το πρωί)

2. Η χαμηλή ζώνη θα υδροδοτείται με μειωμένη παροχή νερού

Παρακαλούνται οι καταναλωτές όλης της πόλης να περιορίσουν την κατανάλωση του πόσιμου νερού στις απολύτως αναγκαίες ποσότητες ακόμα και σε αυτές της αποθήκευσης. Εάν περιοριστεί η χρήση του νερού ύδρευσης μόνο σε αυτές του πόσιμου νερού θα οι νυχτερινές διακοπές έως και θα αποφευχθούν.

Οι καταναλωτές της χαμηλής ζώνης επειδή η περιοχή τους δεν θα διακόπτεται δεν θα πρέπει να ποτίζουν γρασίδια, κήπους, να καταβρέχουν δρόμους και άλλους χώρους γιατί το στερούν από τους υπόλοιπους πολίτες — καταναλωτές.

ΕΚ της ΔΕΥΑΦ