Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κοινοτικό Κατάστημα Βεύης

Με το σύνθημα “Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να σώσεις μια ζωή”, ο Λαογραφικός Μορφωτικός πολιτιστικός Σύλλογος Βεύης απευθύνει κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες από 09:00 έως 13:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Την Κυριακή 29/9 από τις 09:00 π.μ μέχρι και τη 13:00 μ.μ ελάτε όλοι στον χώρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, για να αφιερώσουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας ώστε να σώσουμε τις ζωές συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Μια μονάδα αίματος, θεωρητικά μπορεί να σώσει 3 ζωές. Φανταστείτε λοιπόν πόσο σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα προσφέρουμε, εάν μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι.Τι λέτε; Το’χουμε;

Σημαντικές προϋποθέσεις:

1. Φροντίστε να έχετε ξεκουραστεί το προηγούμενο βράδυ και να μην έχετε καναταλώσει αλκοόλ.
2. Καλό θα είναι να έχετε φάει πρωινό πριν έρθετε.
3. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε σίγουροι εάν μπορείτε να δώσετε αίμα, θα υπάρχει γιατρός ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Οπότε μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας εμποδίσουν από το να δοκιμάσετε!

Η εθελοντική αιμοδοσία φυσικά δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο κατοίκους του χωριού μας, οπότε μη διστάσετε να ενημερώσετε κι άλλους ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Έχει ήδη ανοιχτεί τράπεζα αίματος στο όνομα του Συλλόγου, οπότε το αίμα που θα συλλεχθεί θα μεταφερθεί εκεί για οποιονδήποτε το έχει ανάγκη.

Let’s do it!

Σημείωση: Ο χώρος του Συλλόγου βρίσκεται στο κοινοτικό κατάστημα στην πλατεία του χωριού.