Ματαιώνεται το έθιμο του ανάμματος της φωτιάς στην πλατεία ηρώων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΦΩΤΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ
-Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Φωτιάς Πλ. Ηρώων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην δημόσια υγεία, με γνώμονα την προστασία κυρίως των παιδιών, αλλά και όλων των συμπολιτών μας και επισκεπτών της περιοχής μας, σεβόμενοι τις οδηγίες των ειδικών για αποφυγή συνωστισμού, ανακοινώνει την ματαίωση και φέτος του πατροπαράδοτου εθίμου του ανάματος της φωτιάς τα μεσάνυχτα τις 23-12-2021 στην Πλατεία Ηρώων.
Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση μας θα βρει ανταπόκριση και από τις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης μας που συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτό το έθιμο, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος και την επιβάρυνση που έχει η περιοχή μας, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μη συμβάλλοντας άθελα μας στην περαιτέρω αύξηση της διασποράς του ιού.
Ευελπιστώντας πως του χρόνου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το πανάρχαιο έθιμο των προγόνων μας όπως του αξίζει και όπως μόνο εμείς οι Φλωρινιώτες γνωρίζουμε, δίνουμε ραντεβού στο γνωστό σημείο εδώ και χρόνια, για τις 23-12-2022, όλοι μαζί γεροί, δυνατοί και πάνω από όλα Υγιείς.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένα.
Καλές Γιορτές σε όλους.
ΤΟ Δ.Σ.
ΦΙΛΩΝ ΦΩΤΙΑΣ ΠΛ. ΗΡΩΩΝ