Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Έχει ήδη ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών και μετεγγραφών σε οποιαδήποτε τάξη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Φλώρινας.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να φοιτήσουν στο Σχολείο μας το έτος 2021-2022, πρέπει το αργότερο μέχρι και τις 2/7/2021 και ώρα 23.59΄ να υποβάλουν διαδικτυακά “Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής” στις ιστοσελίδες:

https://e-eggrafes.minedu.gov   ή

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

 

(Για να μπορέσει να γίνει η εγγραφή, απαιτείται προσωπική ταυτοποίηση μέσω των κωδικών taxis-net)

Στη συνέχεια, και για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, πρέπει να φέρουν οι ίδιοι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας τα εξής έγγραφα:

  1. Αντίγραφο της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής (τυπωμένο ή σε pdf – όπως εκδίδεται αυτόματα από την ιστοσελίδα)
  2. Αντίγραφο υπάρχοντος απολυτηρίου ή πτυχίου
  3. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  4. Πιστοποιητικό γέννησης (από ΚΕΠ)
  5. Μια πρόσφατη φωτογραφία

 

Προσοχή: Από 1/7/2021 το σχολείο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη πρωί με θερινές υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε πληροφορία, το τηλέφωνο επικοινωνίας του σχολείου είναι: 23850-44733

 

Λίγα λόγια για το σχολείο μας:

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας είναι ένα νέο δυναμικό σχολείο, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές εργαζόμενους, ανέργους,  επαγγελματίες, κυρίως ενήλικες ή και σε οποιουσδήποτε άλλους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, για να λάβουν Πτυχίο με πιστοποιημένη και καταξιωμένη επαγγελματική εξειδίκευση – κατάρτιση αλλά και απολυτήριο Λυκείου, αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο. Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ).

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας προσεγγίζει με ευαισθησία, σεβασμό και διακριτικότητα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας, οι οποίοι είναι κατά κανόνα άτομα με πολλές υποχρεώσεις και ιδιαίτερο ωράριο, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία φοίτησης εκτός των άλλων σε νοικοκυρές, οικογενειάρχες, γονείς, εργαζόμενους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Η λειτουργία του σχολείου προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση δίνει διέξοδο και δημιουργεί ορίζοντες, αισιοδοξία, στόχους και προοπτικές με την ουσιαστική συμβολή του επιστημονικά εξειδικευμένου και ιδιαίτερα έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων που διαθέτει.

Για την σχολική χρονιά 2021-2022 θα λειτουργήσουν οι εξής τομείς:

  • Μηχανολόγων
  • Ηλεκτρολόγων
  • Πληροφορικής
  • Δομικών

Για τους μαθητές εκτός πόλεως Φλώρινας προσφέρεται δωρεάν μεταφορά