Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κωνσταντίνος Σιάκος εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας

Από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2023, έλαβε χώρα στο Καβούρι Αττικής, το 38ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.

Πρόεδρος στις διεργασίες του συνεδρίου, εκλέχθηκε, μετά από πρόταση όλων των παρατάξεων και τους συνέδρους, ομόφωνα, ο πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Σιάκος.

Μετά τη διενέργεια των αρχαιρεσιών, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας εκλέχτηκε και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ και έγινε ο πρώτος συνδικαλιστής από την περιοχή της Φλώρινας που κατάφερε να εκλεγεί στο Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε. στα 105 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας της ανώτερης συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας.

Εργαζόμενοι, σωματεία και αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου αισθανόμαστε περήφανοι που η περιοχή μας θα εκπροσωπείται στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας, τον συγχαίρουμε για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Γραφείο Τύπου ΕΚΦ