Στη Φλώρινα έκοψε τη Βασιλόπιτα της η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας – Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας – Παραρτήματος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο “ΛΥΓΚΟΣ” στη Φλώρινα στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων με τα Μέλη και τους Φορείς της Περιφέρειας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κος Αθανάσιος Τάσκας, ο οποίος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας – Παραρτήματος Θεσσαλονίκης για τη τιμή να πραγματοποιήσουν στην ακριτική Φλώρινα την κοπή της Βασιλόπιτας και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την προσφορά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ασμχος ε.α Αθανάσιος Δανιηλίδης ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη κ. Ειρηναίο και όλους όσους συμμετείχαν στην  εκδήλωση, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή και δημιουργική χρονιά και επισήμανε ότι η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας θα είναι πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας της Φλώρινας.