Έκκληση για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού

Η πρόσφατη επιδείνωση των υγειονομικών δεδομένων εξαιτίας κυρίως της υπερμεταδοτικότητας της μετάλλαξης “Όμικρον” του ιού, επιβάλλει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών προκειμένου να αποτρέψουμε δυσμενείς εξελίξεις, που μπορεί να απειλήσουν την υγεία μας, αλλά και την υγεία συνανθρώπων μας.

Οι επόμενες ημέρες απαιτούν μεγάλη προσοχή και θα πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας και να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα.

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες για πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και για όσο το δυνατό συχνότερη διενέργεια ελέγχων, ακόμα και αν έχουμε εμβολιαστεί.

Ο εμβολιασμός, ο προληπτικός έλεγχος και η αυστηρή τήρηση των μέτρων, είναι τα μόνα «όπλα» για την προστασία της υγείας μας.

Ο Δήμος Αμυνταίου διενεργεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και ώρες 8.30-13.30 στα γραφεία της ΔΕΤΕΠΑ (είσοδος από το προαύλιο του παλαιού πρώτου Δημοτικού Σχολείου).

Γραφείο Τύπου                                                                                                              Δήμου Αμυνταίου