Έκκληση προς Συλλόγους και Σωματεία για συμμετοχή στην αιμοδοσία

Αξιότιμοι κ.κ. 

Αντιλαμβανόμενοι το συνεχές και ιδιαίτερα οξύ πρόβλημα έλλειψης αίματος στο Γ. Ν. Φλώρινας, το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ε.Ε.Σ., το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας, πάντα σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας, διοργανώνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, με σκοπό την όσο δυνατόν μεγαλύτερη εξασφάλιση μονάδων αίματος.
Σε αυτήν την προσπάθεια σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά, ενημερώνοντας τα μέλη σας, για την επικείμενη αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, κατά τις ώρες 09:00′ – 13:00′ στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας.
Γνωρίζουμε ότι οι σύλλογοι και τα σωματεία στα οποία συμμετέχετε (ή στα ΔΣ των οποίων συμμετέχετε)
έχουν επιδείξει συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση σας παρακαλούμε να συμβάλλετε σε αυτήν την ουσιαστική και ιδιαίτερα σημαντική κοινή εθελοντική δράση.
Κάθε μία μονάδα αίματος που θα συγκεντρωθεί θα συμβάλει ουσιαστικά στην επάρκεια του πολυτιμότερου αγαθού για τον συνάνθρωπο που το έχει άμεση ανάγκη.
Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι μονάδες αίματος που θα δοθούν μπορούν να εγγραφούν και στις Τράπεζες Αίματος που ενδεχομένως διαθέτει ο σύλλογος ή σωματείο σας και να διατεθούν όπως και όταν εσείς επιθυμείτε σε μέλη των συλλόγων/σωματείων που συμμετέχετε.
Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε ένα ακόμα συντριπτικό χτύπημα στην κοινωνική αδράνεια και κυρίως να προσφέρουμε ΑΙΜΑ, προσφέροντας ουσιαστικά ΖΩΗ!
Σήμερα στον συνάνθρωπο, αύριο σε εμάς.
Με εκτίμηση
ΕΕΣ – Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας
Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας
Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας.