Έτοιμο το Περίπτερο Πληροφόρησης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας

Έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες το Περίπτερο Πληροφόρησης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας.

Ένας χώρος που βρίσκονταν για χρόνια σε αχρησία και έτεινε να μετατραπεί σε μόνιμη εστία απορριμμάτων, μεταμορφώθηκε σε χρόνο ρεκόρ σ’ ένα στολίδι που κοσμεί την περιοχή.

Χρειάστηκαν λίγες ώρες εθελοντικής εργασίας και πολύ μεράκι από τους εθελοντές για να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Περίπτερο Πληροφόρησης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας.

Το Περίπτερο Πληροφόρησης βρίσκεται επί της οδού Κοντοπούλου (απέναντι από την είσοδο της Σχολής Γεωπονίας), όπου κάθε συμπολίτης μας θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για το πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου Εθελοντισμού, για τις δράσεις αλλά και για άλλα θέματα.

Επίσης, με την ολοκλήρωση των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο, το Περίπτερο Πληροφόρησης θα αξιοποιηθεί για την πραγματοποίηση δράσεων σχετικές με το περιβάλλον, αφού το καταπληκτικό φυσικό τοπίο είναι ιδανικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Σε κάθε περίπτωση το Περίπτερο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα αποτελεί μία όαση ξεκούρασης για όποιον το επιθυμεί.

Καταρχάς, ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας και Γλούφτση Σοφία, η οποία προέβη άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη στη παραχώρηση του κτίσματος.

Τους ακούραστους εθελοντές μας οι οποίοι αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους και πολύ κόπο προκειμένου να αλλάξουν τον κόσμο γύρω μας.

Μεταξύ αυτών και τους εργαζόμενους της εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος Φλώρινας» τόσο για την προσφορά υλικών όσο και για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή τους στον καλλωπισμό του Περιπτέρου και του περιβάλλοντα χώρου