Αιτήσεις για νέες προσλήψεις στο λοιπό επικουρικό

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας  σας  πληροφορεί ότι άνοιξε και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 08-03-2021, στις 12:00 μ.μ. η πλατφόρμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων loipoepikouriko.moh.gov.gr για προσλήψεις νέων υπαλλήλων ως λοιπό επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομεία και φορείς.

Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές.

Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους.

Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

Οι προσλήψεις για το λοιπό επικουρικό αφορούν τους δημόσιους Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας που εποπτεύονται από τις ΔΥΠΕ (νοσοκομεία και φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας), τις ΔΥΠΕ, το ΕΚΑΒ, τον ΕΟΠΥΥ, τον ΕΟΦ, το ΕΚΕΑ, το Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Γ. Παπαγεωργίου», τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ, την ΕΚΑΠΥ, τα στρατιωτικά νοσοκομεία, το Νοσηλευτικό Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.), την ΑΕΜΥ ΑΕ και τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία.

Δείτε τις ειδικότητες και την ΚΥΑ εδώ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ