Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΦ για διακοπές στην υδροδότηση

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή της Φλώρινας από το βράδυ της Πέμπτης 07/10/2021 έχουν προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του Διυλιστηρίου στη Δροσοπηγή και επηρεάζουν την υδροδότηση της πόλης της Φλώρινας.

Από τις πρωινές ώρες, σήμερα Παρασκευή 08/10/2021, δεν κατέστη εφικτό να υδροδοτηθούν τα πολύ ψηλά σημεία της πόλης και επιπλέον έχει ελαττωθεί σημαντικά η παροχή ύδατος σε όλες τις περιοχές.

Υπό αυτές τις συνθήκες, θα εξαντληθούν τα αποθέματα νερού στις Υδατοδεξαμενές της πόλης, με αποτέλεσμα να διακοπεί προοδευτικά η υδροδότηση.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. προβαίνει σε όλες τις δυνατές ενέργειες για όσον το δυνατό ομαλότερη και καλύτερη υδροδότηση της πόλης κατά τη διάρκεια του 24ωρου και ευχαριστεί τους καταναλωτές για την υπομονή, την εμπιστοσύνη και την κατανόηση που επιδεικνύουν, συνδράμοντας στο έργο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., για την αντιμετώπιση των μεγάλων δυσκολιών που έχουν ανακύψει αναφορικά με την ύδρευση της πόλης.

Με την υποχώρηση των καιρικών φαινομένων θα τεθεί σε λειτουργία το Διυλιστήριο στη Δροσοπηγή και θα αποκατασταθεί σταδιακά η υδροδότηση.

Θα επακολουθήσουν σχετικές νεώτερες ανακοινώσεις.

 

Τεχνική Υπηρεσία ΔΕΥΑΦ