Ανακοίνωση του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» για την «Συμφωνία των Πρεσπών»

Τις προσεχείς ημέρες, η Βουλή των Ελλήνων, θα κληθεί να επικυρώσει ή όχι την περιβόητη πλέον «Συμφωνία των Πρεσπών» που παραδίδει Όνομα, Εθνικότητα και Γλώσσα της Μακεδονίας μας-της Μίας και Ελληνικής-στο γειτονικό κράτος, δικαιώνοντάς το επειδή …κλέβει την Ιστορία μας.

Δεν υπήρξε αθλιότητα, συναλλαγή, ασχήμια, προπαγανδιστική τεχνική που να μην αξιοποιήθηκε από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας και FYROM, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το έκτρωμα που “βρωμάει μπαρούτι” για όλη τη Βαλκανική, επειδή ακριβώς δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λαών της, αλλά των “γνωστών – αγνώστων” ενορχηστρωτών, δηλ. των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Γερμανίας και της Ε.Ε. (η οποία ως όραμα έβαλε πλώρη για την “Ευρώπη των Λαών” αλλά, δυστυχώς, κατέληξε στο άψυχο κουφάρι του ολοκληρωτισμού των “Αγορών”).

Παρότι το 80% των Ελλήνων πολιτών – με πρώτη την κατασυκοφαντούμενη νεολαία μας – απορρίπτει τη «Συμφωνία των Πρεσπών», καταβάλλονται «φιλότιμες» προσπάθειες να διευθετηθεί το μείζον Εθνικό Θέμα, μέσα από τερτίπια συναρίθμησης “κουκιών” στην Ελληνική Βουλή, όπου οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ, με την επικουρία των συνήθων προθύμων πολιτικών αποστατών και των πάσης φύσεως γυρολόγων – πολιτικών ρεταλιών, θα ψηφίσουν αντί για μας ενάντια σε εμάς, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! Αυτοί, οι τυχοδιώκτες, μαζί με τους εδώ και χρόνια αγκυλωμένους στις αντεθνικές τους ιδεοληψίες (και τις προσωπικές απολαβές…), είναι έτοιμοι να εκχωρήσουν στους Σκοπιανούς το φυτίλι, που θα ανάψουν στην ώρα του κάποιοι “προστάτες”, “φίλοι” και “σύμμαχοί” μας.

Δυστυχώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός και δεν θέλει να αφουγκραστεί την Ιστορία της Μακεδονίας, και τολμά να παίξει μαζί της – και να την …ξαναζήσει! Δυστυχώς – και πάλι –  δεν ξέρει που (μας) μπλέκει…

Ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ακολουθώντας την78χρονη ιστορία των ηρώων ιδρυτών του – που υπερασπίστηκαν την πατρώα Μακεδονική γη σε πολύ δυσκολότερες ιστορικές στιγμές – πρωτοστάτησε στα συλλαλητήρια και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την απόσυρση της «Συμφωνίας Κοτζιά – Ντιμιτρόφ» (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Φλώρινα, Βίγλα, Φλώρινα, Κοζάνη, Βεργίνα, Θεσσαλονίκη), καθ’ όλη τη διάρκεια του παρελθόντος έτους.

Την κρίσιμη αυτή ώρα, που κρίνεται στη Βουλή των Ελλήνων το Εθνικό Θέμα, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, που φέρουμε το ιστορικό φορτίο του ονόματος της Μίας, της Ελληνικής Μακεδονίας, δηλώνουμε και πάλι την αντίθεσή μας στην επικύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», διότι υπονομεύει ευθέως τα συμφέροντα της Πατρίδας ενθαρρύνοντας τον απίστευτα επιθετικό εθνικισμό των ψευτομακεδόνων.

Το παραμύθι ότι “η Ελλάδα ήταν μέρος του προβλήματος κι έγινε μέρος της λύσης” και ότι “δεν ωφελείται μόνον η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη”, δεν πείθει. Ποτέ οι Μακεδόνες, ποτέ οι Έλληνες δεν αποτελέσαμε πρόβλημα για κανένα γείτονα και για κανένα διεθνή φορέα. Πρόβλημα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κλοπή της ιστορίας και ο άκρατος επεκτατισμός των Σκοπιανών. Τα προβλήματα σωρεύονται όλο και πιο πιεστικά και η Ελλάδα ολόκληρη – και όχι μόνο η Μακεδονία – απειλείται, μέσα σε ένα ρευστό βαλκανικό περιβάλλον όπου, με τις πλάτες των ισχυρών, γειτονικοί μας λαοί τρέφουν εθνικιστικά οράματα αναζητώντας το “μεγαλείο” του λαού τους σε κλοπιμαία…

Για τους παραπάνω λόγους, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Ελληνική Βουλή για την επικύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

α. Από τον κυβερνητικό βουλευτή, ο οποίος έχει δηλώσει (και, μάλιστα σε κάθε γλώσσα) τη συμφωνία του με τη «Συμφωνία των Πρεσπών», έστω και την τελευταία στιγμή, να την καταψηφίσει υπερασπιζόμενος όχι προσωπικά ιδεολογήματα αλλά τα δίκαια της Ιστορίας της Μακεδονίας και της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού που εκπροσωπεί. Εξάλλου, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσει ενάντια στις προσωπικές του αρχές, όπως έχει η δείξει η κοινοβουλευτική του θητεία, κατά την οποία ψήφισε και μνημόνια, και μειώσεις μισθών, και μειώσεις συντάξεων (“επαναπροσδιορισμό” στη γλώσσα της παράλογης “πολιτικής ορθότητας”), και επιβολή φόρων, και υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, και κατασχέσεις κατοικιών, και πώληση της ΔΕΗ κλπ.

Οφείλουμε βέβαια να ξεκαθαρίσουμε εκ των προτέρων ότι η υπερψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» θα τον καταστήσει στο εξής persona non grata για όλες τις εκδηλώσεις – δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Το ίδιο, προφανώς ισχύσει και για κάθε άλλον βουλευτή με παρόμοια στάση – δεν είναι προσωπικό, είναι θέμα αρχής.

β. Από τον βουλευτή της αντιπολίτευσης, να καταψηφίσει την επικύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», εκφράζοντας επιπλέον την έντονη διαφωνία του προς συναδέλφους και υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματός του, για την αποδοχή «έστω μόνο» της σύνθετης ονομασίας και για τους χαμηλούς τόνους που κρατάνε την ώρα που παίζεται η τύχη της Πατρίδας.

γ. Από τους Τοπικούς Άρχοντες όλων των βαθμίδων (εν ενεργεία και μη, υποψηφίους κ.ά.) να απαιτήσουν έμπρακτα την καταψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», και να στρατευθούν μαζί με το Λαό στον αγώνα για την ανατροπή της.

Όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας επιλέγουμε πλευρά της Ιστορίας, σύμφωνα με τις αρχές και τα πιστεύω μας. Και όλοι κρινόμαστε από αυτές τις επιλογές και τις πράξεις μας.

Ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», πιστός στους αγώνες και τα αίματα των ιδρυτών του, τοποθετείται σταθερά και δυναμικά στον  «Σταθμό»: ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

(και το 2019, έχει πολλούς «σταθμούς»…)

Το ΔΣ

του ΦΣΦΑ