Ανακοινώθηκαν 2.380 προσλήψεις αναπληρωτών με τρίμηνες συμβάσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί  ότι ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 2.380 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε γενική και ειδική αγωγή με τρίμηνες συμβάσεις για την κάλυψη λειτουργικών κενών που προκύπτουν από την διασπορά της πανδημίας του Κορονοϊου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Ειδικότερα, για το διδακτικό έτος 2020-2021 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές:

Στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση:  

α) 287 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και

β) 932 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση:  

α) 123 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και

β) 1023 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση,

με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες, οι οποίες προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19 [άρθρο 35 του ν. 4722/2020 (Α΄ 177)].

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 15 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης (ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ06, ΠΕ80, ΠΕ82, ΠΕ87.04 & ΤΕ01.06).

Οι προσλαμβανόμενοι στα Μουσικά Σχολεία, και στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Οι λοιποί προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή ΕκπαίδευσηςΩς εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με όλα τα ονόματα:

Προσλήψεις_Γενικής_covid 

Προσλήψεις _ΕΑΕ_ΠΕ 

Προσλήψεις_ΕΙΔΙΚΗΣ_ΔΕ

Προσλήψεις_ΜΟΥΣΙΚΑ_ΔΕ 

Προσλήψεις_ΓΕΝΙΚΗΣ_ΔΕ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ