Ανοιχτή επιστολή – καταγγελία (προς την Διεύθυνση Δασών Φλώρινας)

Υπόψη: κ. ΓΛΟΥΦΤΣΗ ΣΟΦΙΑ

Αναπλ. Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Πτολεμαίων 1 Διοικητήριο Φλώρινας

Ημερομηνία 17 Ιουλίου 2022

-Με ιδιαίτερη θλίψη παρατηρώ την άπειρη αδιαφορίας της υπηρεσίας σας για το περιβάλλον την ώρα που λεηλατούν τα δέντρα στην παραποτάμια περιοχή του ποταμού Σακουλέβα στην Τ.Κ Νέου Καυκάσου Φλώρινας οι υφιστάμενοι σας «σφυρίζουν» αδιάφορα στις δροσερές αίθουσες των γραφείων τους.

-Με τρία παλιότερα άρθρα (2017,2019,2020) σας ενημέρωσα μέσω του περιφερειακού τύπου για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή Νέου Καυκάσου για την άναρχη κοπή δεκάδων εκατοντάδων δέντρων και η κατ ιδίαν απαντήσεις σας ήταν: «Δεν έχουμε βενζίνη για τα οχήματα να βγούμε έξω» και «Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να αγοράσει ξύλα».

-Με όσο σεβασμό μου απέμεινε για την υπηρεσίας σας, σας προτρέπω να προστατέψετε το περιβάλλον, δεν θα μπω στον κόπο να ξανά θέσω το θέμα δημόσια (έχω κουραστεί). Αν δεν πράξετε τα νόμιμα θα προβώ σε απευθείας καταγγελία στον αρμόδιο Υπουργό όπου και θα του αναλύσω με κάθε λεπτομέρεια τον επιπόλαιο τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζετε την λαθροϋλοτομία.

Κοινοποιείται: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Τσουμάνη Αναστάσιο, Γενικός Δ/ντής Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων

Β: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης To  ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ