Απαράδεκτες εικόνες στο ΔΑΚ Φλώρινας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Πυξ – Λαξ στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 21 Αυγούστου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2021».

Οι θεατές, περίπου 1500, εγκαταλείποντας τον χώρο του γηπέδου άφησαν σκουπίδια, αποτσίγαρα και ζημιές στον τάπητα.

Οι αθλητές της πόλης μας ύστερα από ανακοίνωση του ΝΠΔΔ ΚΠΑΠΑ Δήμου Φλώρινας άφησαν τον χώρο άθλησής τους λόγω επικείμενων εργασιών εν όψει της διοργάνωσης συναυλιών στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2021» με την προοπτική να επιστρέψουν και να τον βρουν το ίδιο καθαρό.  Τα σκουπίδια ενδεχομένως να μαζευτούν με τις ζημιές όμως τι θα γίνει; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη και το κόστος αποκατάστασης που δεν είναι αμελητέο; Ο οργανισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων Πρεσπών; ο Δήμος;

Δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η συμφωνία όμως πιστεύω ότι οι διοργανωτές οφείλουν να παραδώσουν τον  χώρο στην κατάσταση που τον παρέλαβαν.

Σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη και δεύτερη συναυλία στον ίδιο χώρο. Ελπίζω οι διοργανωτές να λάβουν σοβαρά υπόψιν το θέμα και να μεριμνήσουν ώστε μην συνεχιστεί η καταστροφή.

Οι συμπολίτες μας οφείλουν να σεβαστούν τον χώρο και να τον προστατέψουν από καταστροφές αφού ανήκει σε όλους μας και έχουμε καθήκον να τον προσέχουμε από οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει ζημιές.

Δεν είναι αυτή εικόνα για την πόλη μας και δεν αξίζει αυτή η αντιμετώπιση στους αθλητές μας.

Εβελίνα Αριστείδου

Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του προπονητή στίβου Στέλιου Κεσίδη