Αποστόλης Ασλανίδης: Ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Μεγάλη τιμή για τον ίδιο, αλλά για ολόκληρη την πόλη μας, είναι η ανακήρυξη του συμπολίτη μας μηχανολόγου μηχανικού Απόστολου Ασλανίδη ως επίτιμο μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών παρουσία μεγάλου πλήθους από τον πολιτικό και θρησκευτικό κόσμο. Ο Απόστολος Ασλανίδης και η πρώην πρόεδρος της βουλής Κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του συλλόγου με την τεράστια ανθρωπιστική δράση. Κατά την παραλαβή του μεταλλείου του, ο Αποστόλης Ασλανίδης έκανε μια σύντομη δήλωση για την κατάσταση που βιώνει η Πατρίδα μας: “μόνο η βαθιά μας πίστη στο Θεό και στις δικές μας δυνάμεις, θα μας βγάλει και πάλι νικητές”.

Τα δύο επίτιμα μέλη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών η Κα Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Αποστόλης Ασλανίδης. Δίπλα τους είναι η βουλευτής επικρατείας Ευγενία Τσουμάνη.

Η στιγμή της ανακήρυξης του Απόστολου Ασλανίδη από την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κα Νίκη Παπανικολάου Πεππέ. Μαζί τους ο ακαδημαϊκός Ευάγγελος Μουτσόπουλος.