Ας κάνουμε τις τελευταίες γιορτινές μέρες του 2018 καλύτερες για κάποιους που δε μπορούν να το καταφέρουν μόνοι τους

Ας κάνουμε τις τελευταίες γιορτινές μέρες του 2018 καλύτερες για κάποιους που δε μπορούν να το καταφέρουν μόνοι τους.

 

Αν πρέπει να ευχαριστήσουμε κάποιους γιατί έκαναν τη δική τους προσπάθεια για να χτίσουν το δικό τους μέλλον – το δικό μας παρόν, χωρίς καν να μας γνωρίζουν, με μοναδικό τους εφόδιο ένα νεανικό όνειρο, τότε αυτοί είναι οι ηλικιωμένοι. Οι άνθρωποι που έκαναν ότι μπορούσαν χθες για να μπορούμε εμείς σήμερα να κάνουμε ότι μπορούμε για το αύριο των δικών μας παιδιών. Σήμερα λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από τη δική μας βοήθεια και αγάπη, που οφείλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και ανθρωπιάς.

Παράλληλα οφείλουμε όλοι να έχουμε τα μάτια μας και τις καρδιές μας ανοιχτά σε αυτούς που τις μέρες των Χριστουγέννων στερούνται ακόμα και των βασικών ώστε να καταφέρουν το αυτονόητο, αυτό που προστάζει η ίδια μας η ύπαρξη: να επιβιώσουν. Αυτούς που θα έδιναν ότι έχουν και δεν έχουν «απλά» για ένα πιάτο φαγητό. Αυτό που για εμάς είναι απλή καθημερινή «ρουτίνα» για κάποιους είναι απαράβατος κανόνας επιβίωσης που συχνά αδυνατούν να μην παραβούν.

Με σκοπό να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το συσσίτιο και το γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τουρνουά καλαθοσφαίρισης το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/12/2018, από ώρα 10.30, στο κλειστό Δ.Α.Κ. Φλώρινας, μεταξύ των Τοπικών Διοικήσεων (Ι.Ρ.Α.) Φλώρινας , Κοζάνης και Καστοριάς.

Σας προσκαλούμε όλους λοιπόν να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε το γεγονός αυτό και να φέρετε, όσοι επιθυμείτε, τα «ακριβότερα δώρα» για τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη: τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά κ.α.). Ακόμα και όσοι δεν έχετε την ευχέρεια να παρακολουθήσετε το γεγονός, μπορείτε απλά να φέρετε τα δικά σας «ακριβότερα δώρα» εφόσον το επιθυμείτε κατά τις ώρες από 10:00 εώς 15:00.

Ας κάνουμε τις τελευταίες γιορτινές μέρες του 2018 καλύτερες για κάποιους που δε μπορούν να το καταφέρουν μόνοι τους.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Φλώρινας I.P.A.

(International Police Association)

 

Η

Πρόεδρος

 

ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ Παρασκευή

Η

Γεν. Γραμματέας

 

ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ Αθηνά