Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας (κυρία μου…είστε ανάγωγη.-)

-Την Πέμπτη 11 Αυγούστου, λίγο πριν το μεσημέρι κατέβηκα τις σκάλες του Γ.Ν Φλώρινας με σκοπό να επισκεφτώ το ακτινολογικό προκειμένου να παραλάβω μια ιατρική διάγνωση, εκεί συνάντησα τον Ιατρό, έναν πραγματικό κύριο, επιστήμονα και άνθρωπο!!! ένα λεπτό μου είπε θα σας φέρω την διάγνωση.

-Την στιγμή εκείνη βγήκε μια νοσοκόμα από το δωμάτιο του Αξονικού Τομογράφου, την ρώτησα: Αφού το Γ.Ν. Φλώρινας έχει Μαγνητικό Τομογράφο εμένα γιατί με στείλανε έξω, στο Υγεία.

-Η κυρία απάντησε: Δεν σας έστειλα εγώ, άλλοι σας έστειλαν. Λανθασμένη απάντηση η σωστή ήταν: Αυτό κύριε δεν είναι Μαγνητικός Τομογράφος αλλά Αξονικός, εκεί και θα έκλεινε ο διάλογος.

-Επειδή δεν μου αρέσει να παρουσιάζουμε σαν άγγελος και αθώος εκνευρισμένος και σε έντονο ύφος είπα: Δηλαδή τώρα μου λέτε ότι την ευθύνη την έχει το ορθοπεδικό, που μου έδωσε παραπεμπτικό για το Υγεία, περάστε έξω μου λέει, όχι δεν περνάω της απαντώ δεν είμαι στο σπίτι του μπαμπά σου είμαι στον διάδρομο του ακτινολογικού και περιμένω τον Ιατρό να λάβω τα αποτελέσματα.

-Επιμένει και ασκεί λεκτική βία εναντίον μου, της λέω: Κυρία μου είστε ανάγωγη θέλω το όνομα σας να σας καταγγείλω στην Διοίκηση, θα σας περάσω Ε.Δ.Ε. δεν στο δίνω μου απαντά.

-Την φορά αυτή δεν κατηφορίζω σκάλες αλλά ανηφορίζω πηγαίνω στο γραφείο του διοικητή, εκεί η γραμματεία εκπαιδευμένη στον ρόλο του «Ψευτοθόδωρου»  της ταινίας με τον Ντίνο Ηλιόπουλο μου λέει: Απουσιάζει είναι σε σύσκεψη, ζητάω το υπηρεσιακό κινητό του, δε έχει μου απαντά. (ουάου! τέτοιο ψέμα στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να μπει)

-Επισκέπτομαι την υποδιευθύντρια η οποία δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον, τηλεφωνεί στο ακτινολογικό και μαθαίνει το όνομα της ανάγωγης κυρίας, ακολουθεί διάλογος μεταξύ τους, εγώ αποσύρομαι από το γραφείο για να μην γίνω πρωταγωνιστής νέων επεισοδίων κάτι που δεν θα τιμούσε το ήθος και τις αρχές μου.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ