Δέματα αγάπης: Ευχαριστήριο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Φλώρινας

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τις σχολικές μονάδες και τους πολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν με προθυμία, προκειμένου να ενισχυθούν τα δέματα αγάπης που διανεμήθηκαν σε πολλές δεκάδες άπορες οικογένειες σε όλη την έκταση του Νομού Φλώρινας, τόσο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, όσο  και μετά από αυτήν.  Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους παρακάτω:

Την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων από την Κεντρική Αποθήκη ΕΕΣ (Αθήνα).

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σ. Βόσδου, για τη διάθεση τροφίμων

To Επιμελητήριο Φλώρινας και τον Πρόεδρό του κ. Σ. Σαπαλίδη, για τη διάθεση άφθονων νωπών φρούτων (μήλων).

Τα Σχολεία μας: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου, 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, 2ο ΓΕΛ Φλώρινας, 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας, ΣΔΕ Φλώρινας και Γυμνάσιο Μελίτης, για την αυθόρμητη κινητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών, που συνέβαλαν σημαντικά στον εμπλουτισμό των δεμάτων με πραγματικά χρήσιμα είδη.

Την επιχείρηση Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, για τη διάθεση δωροεπιταγών συνολικής αξίας 200€

Την επιχείρηση ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για τη διάθεση προϊόντων αξίας 150€.

Την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε., για τη διάθεση δωροεπιταγών αξίας 150€.

Την επιχείρηση ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΡΚΕΤ, για τη διάθεση δωροεπιταγών αξίας 120€.

Ιδιώτες συμπολίτες και μέλη μας που με ξεχωριστή ευαισθησία και προθυμία εμπιστεύονται το έργο μας, προφέροντας πολλά είδη διατροφής (ακόμη και νωπά προϊόντα και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα), καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας για τον εμπλουτισμό των δεμάτων.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε στις ακούραστες εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού που, όπως πάντα, διαθέτουν χρόνο και αγάπη, για να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν τις διανομές.

Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και, παράλληλα,  ευχόμαστε να έρθει η μέρα που κανένας άνθρωπος δεν θα έχει ανάγκη την ανθρωπιστική μας βοήθεια

Καλή χρονιά, με υγεία και πληρότητα! Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ας κυριαρχούν στις καρδιές όλων μας.