Δεν υπάρχει τρένο πριν το Πάσχα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  ΜΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Επειδή τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα για υποτιθέμενη επαναφορά των δρομολογίων του τραίνου τη Μεγάλη Εβδομάδα, θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το τραίνο δεν θα επανέλθει πριν το Πάσχα και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι πολίτες, προς αποφυγή ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού, αλλά και μάταιης προσμονής της τοπικής κοινωνίας που έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από την κατάργηση των δρομολογίων.
Αυτό που έχει σχεδιαστεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η πραγματοποίηση δοκιμαστικών δρομολογίων, στα οποία θα επιβαίνουν μόνο ο μηχανοδηγός και τεχνικοί της εταιρίας, για να εξετάσουν την ανταπόκριση της γραμμής, μετά από έναν και πλέον χρόνο απραξίας για επιβατικές αμαξοστοιχίες.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης σε συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, έχει δεσμευτεί για την πραγματοποίηση παρεμβάσεων στο σιδηροδρομικό σταθμό Αμυνταίου, έτσι ώστε να είναι πλήρως λειτουργικός και να υποδεχτεί ξανά το επιβατικό κοινό του τραίνου.
Η τελική ημερομηνία επαναφοράς των δρομολογίων του τραίνου θα ανακοινωθεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά το Πάσχα.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ