Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD»

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ). Σας ενημερώνουμε ότι θα παραλάβει τρόφιμα, στις11/04/2019 ημέρα Πέμπτη τα οποία θα διατεθούν αυθημερόν στους εταίρους και συγκεκριμένα στο Δήμο Φλώρινας, στην Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας, στο Δήμο Πρεσπών και  στο Δήμο Αμυνταίου  προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος.

 

Ο Δήμος Φλώρινας και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας  θα προβεί στη διανομή προϊόντων την Πέμπτη 11 & την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, τις ώρες 09:30π.μ. με 14:00μ.μ, από προαύλιο χώρο   της ΕΑΣ Φλώρινας .

 

Ο Δήμος Αμυνταίου  την Πέμπτη 11 & την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019,  τις ώρες  12:00 π.μ. με 16:00μ.μ. &  09:00π.μ. με 14:00μ.μ. από τον προαύλιο χώρο του παλιού παιδικού που είναι δίπλα στο 1ο Δημοτικό.

Ο Δήμος Πρεσπών την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, τις ώρες  09:30π.μ. με 14:00μ.μ, από προαύλιο χώρο του  Δημαρχείου.

 

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος παρακαλούνται να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει για επικοινωνία όπου και θα τους αποσταλεί sms         


Επίσης παρακαλούνται  για διευκόλυνση οι ωφελούμενοι του προγράμματος να φέρουν κατά την
παραλαβή των προϊόντων, τον αριθμό ΑΜΚΑ σε επίσημο έγγραφο από τα ΚΕΠ και το δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

 Για την παραλαβή προϊόντων άλλων ωφελούμενων θα πρέπει  αυστηρά να έχουν μαζί τους εξουσιοδότηση από τον ενδιαφερόμενο, την Αστυνομική Ταυτότητα του και το ΑΜΚΑ του καθώς και την δική τους Αστυνομική Ταυτότητα.

 

ΤΕΒΑ/FEAD

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους