Εγγραφές μαθητών στην Α’ Τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας (Σχ. έτος 2020-2021)

Σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με α) την παρ. 4 (α) του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/Α/1-8-2017) & β) την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ Φ.6/55081/Δ1/13-5-2020, για το σχολικό έτος 2020 – 2021 εγγράφονται στην Α΄ τάξη του Δημ. Σχολείου παιδιά που γεννήθηκαν από 1-12014 έως και 31-12-2014.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως 29 Μαΐου 2020.
Ειδικά για την φετινή χρονιά, προκειμένου να τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του covid-19 (Κορωνοϊού), οι εγγραφές για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν με την παρακάτω διαδικασία.
Οι γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά τα οποία γεννήθηκαν το 2014, θα πρέπει να ανοίξουν το χάρτη με την γεωγραφική περιοχή της περιφέρειας του Σχολείου μας  πατώντας εδώ, από την οποία θα δεχθούμε εγγραφές.
Όσον αφορά τις οικίες, οι οποίες βρίσκονται στις οδούς που είναι στα σύνορα μεταξύ δύο περιοχών, στο σχολείο μας ανήκουν αυτές που βρίσκονται στην πλευρά του σχολείου,  ενώ οι οικίες που βρίσκονται απέναντι, ανήκουν σε κάποιο άλλο σχολείο.
Τα όρια της κάθε περιοχής θα τηρηθούν αυστηρά.
Εξαιρούνται μόνο οι περιπτώσεις παιδιών που έχουν αδέλφια, τα οποία κατά το σχολικό έτος 2020-2021, θα φοιτούν στο σχολείο μας.
Όσοι γονείς πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, παρακαλώ να στείλετε ένα e-mail στο σχολείο μας, για να σας απαντήσουμε ενημερώνοντάς σας, σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής.
Στο e-mail που θα μας στείλετε με θέμα «Εγγραφές Α’ Τάξης», θα γράψετε, μόνο το όνομα του μαθητή, τη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μόλις παραλάβουμε το e-mail σας, θα σας στείλουμε οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής, η οποία θα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με συμπλήρωση κοινόχρηστης φόρμας και συμβατικά όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Όταν συγκεντρώσετε όλα τα δικαιολογητικά που θα σας ζητήσουμε και αναφέρονται στην παραπάνω εγκύκλιο, θα επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ορίσουμε ημέρα και ώρα που σας βολεύει, ώστε να έρθετε στο σχολείο για την προσκόμιση των πρωτότυπων δικαιολογητικών.
Το e-mail του Σχολείου είναι  [email protected]
Εναλλακτικά σε περίπτωση υπερφόρτωσης του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου λόγω τηλεμαθημάτων, μπορείτε να στείλετε και στο [email protected]

 

Ο Δ/ντής του 3ου Δ. Σ. Φλώρινας

Συγκελάκης Γεώργιος