Επίσκεψη μαθητών και δασκάλων του 5ου Δημοτικού Σχολείου στο Δημαρχείο Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μαθητές και δάσκαλοι από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, μαζί με μαθητές και δασκάλους από τα δημοτικά σχολεία Escola Les Carolines από τη Βαλένθια της Ισπανία, G. Mazzini- G. Madugno, από το Μπάρι της Ιταλίας και από το Szkola Potstawowanr 5w Luboniu, από την Πολωνία, επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, το Δημαρχείο Φλώρινας. Οι μαθητές βρίσκονταν στην πόλη της Φλώρινας, στο πλαίσιο του Erasmus+ plus, το οποίο είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη.

Κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο τους μαθητές, τους δασκάλους των φιλοξενούμενων μαθητών και τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, κ.κ. Γιάννη Κασκαμανίδη και Παντελή Μάνο, την Εικαστικό, κ. Αφροδίτη Δημοβίτη και την θεατρολόγο, κ. Χρύσα Ανδρώνη, υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, η οποία  τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου, ενώ τους ενημέρωσε και για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου.

Στο τέλος, η κ. Αντιδήμαρχος, έδωσε σε όλα τα παιδιά από ένα κέρασμα, και στους εκπροσώπους των σχολικών μονάδων από έναν αναμνηστικό τόμο από την περιοχή της Φλώρινας.