Επίσκεψη του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΦ

Επίσκεψη του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΦ.

Την Πέμπτη 13/9/2018 ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΦ, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Ζαέκης, η γενική διευθύντρια κ. Αβραμοπούλου και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Βουλευτής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας τους. Επίσης, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την επιχείρηση και ειδικότερα η Τηλεθέρμανση της Φλώρινας, η Τηλεθέρμανση της Μελίτης, η ανάγκη της ενεργειακής κάλυψης του βιολογικού καθαρισμού μέσω των φωτοβολταϊκών και η ενίσχυση με νέο εξειδικευμένο προσωπικό.

Ο κ. Βουλευτής ενημέρωσε τον πρόεδρο και την κ. διευθύντρια ότι για την Τηλεθέρμανση της Φλώρινας οι διαδικασίες της υποκατάστασης του αρχικού αναδόχου προχωρούν κανονικά και ότι άμεσα θα ξεκινήσουν όλα τα υποέργα της τηλεθέρμανσης. Για την τηλεθέρμανση της Μελίτης ανέφερε ότι ολοκληρώνεται η σχετική μελέτη και θα ακολουθήσει πρόσκληση ένταξης του έργου. Όσον αφορά την ανάγκη στελέχωσης της επιχείρησης με νέο προσωπικό τόνισε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για  την εξασφάλιση θέσεων μέσω των κοινωφελών προγραμμάτων. Τέλος ο κ. Σέλτσας συνεχάρη την διευθύντρια και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΦ για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού, ο οποίος, όπως ανέφερε, αποτελεί ένα από χρησιμότερα έργα του Δήμου Φλώρινας.

Από το Γραφείο Τύπου

Του Βουλευτή Φλώρινας

Κωνσταντίνου Σέλτσα