Επίσκεψη του Δ.Σ. του Π.Σ. Άνω Καλλινίκης «Προφήτης Ηλίας» στον Δήμαρχο Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, επισκέφθηκε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καλλινίκης «Προφήτης Ηλίας», στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Φίλιππος Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Θάνος Ιωαννίδης, η Γραμματέας, κ. Ειρήνη Σιάκου, τα μέλη, κ.κ. Αγνή Τσαντέφσκι και Φανή Ιωαννίδου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο τη συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που πρέπει γίνουν στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο σύλλογος. Τέλος, τον ευχαρίστησαν θερμά για την  έως τώρα αγαστή τους συνεργασία.

Ο κ. Δήμαρχος με τη σειρά του, τους ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, υπογραμμίζοντας τη συνδρομή και τη συμβολή τους στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας, καθώς ως Σύλλογος δουλεύουν ακούραστα προς τον σκοπό αυτό. Σχετικά με την υλοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, είπε ότι και φέτος, όπως και κάθε χρονιά, ο Δήμος Φλώρινας θα βοηθήσει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για την κάλυψη των απαραίτητων εξόδων.

Τέλος, όσον αφορά στις παρεμβάσεις που πρέπει να λάβουν στο κτίριο του Συλλόγου, είπε ότι την άνοιξη που θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στο σύνολο των δημοτικών κτιρίων του Δήμου, θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και στο κτίριο που στεγάζεται ο Σύλλογος «Προφήτης Ηλίας» Άνω Καλλινίκης.