Επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» Αμμοχωρίου στον Δήμαρχο Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» Αμμοχωρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Αντιπρόεδρος ,κ. Χρήστος Παναγιωτίδης, η γραμματέας, κ. Ουρανία Παπαδοπούλου, ο ταμίας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος,  και η υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων κ. Στέλλα Μαβίδου,

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τον κ. Δήμαρχο για τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, αλλά να ζητηθεί και η συνδρομή του Δήμου Φλώρινας στην εξεύρεση λύσεων σε αυτά.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού τους συνεχάρη για την εκλογή τους, αναφέρθηκε στην ήδη υπάρχουσα εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στον Σύλλογο και ευχαρίστησε τον Σύλλογο που συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Δήμου. Σχετικά με τα αιτήματα που υποβλήθηκαν, είπε χαρακτηριστικά ότι, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου, θα υπάρξει η μέγιστη δυνατή συμβολή για την εκπλήρωση αυτών.