Επαναλειτουργεί το γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Συνάδελφοι πολύτεκνοι,

σας  ενημερώνουμε

ότι μετά την μερική  άρση των περιοριστικών μέτρων, επαναλειτουργεί και το Γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων από αύριο  Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 και ότι πλέον όλες οι υπηρεσίες προς την ΑΣΠΕ  θα εκτελούνται   μέσω του Συλλόγου. Επομένως καταργείται η από 24/03/2020 επείγουσα ανακοίνωσή μας.  Η ΑΣΠΕ δεν θα εξυπηρετεί  πλέον με email, για την έκδοση πιστοποιητικών πολυτεκνικής ιδιότητας.

Όπως γνωρίζεται το Γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00π.μ. έως στις 13:00 μ.μ., εκτός Σαββάτου και επισήμων αργιών.                                                                                                                        Το Γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργεί, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ , λαμβάνοντες όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την μη διασπορά του ιού του Κορωνοϊού. Συγκεκριμένα:

  1. Ο κάθε συνάδελφος ή συναδέλφισσα όταν εισέρχεται θα απολυμαίνει τα χέρια, με απολυμαντικό που θα υπάρχει στην είσοδο του γραφείο και θα φορά μάσκα. Εάν δεν φορά μάσκα δεν θα εξυπηρετείται.
  2. Θα κρατούνται οι αποστάσεις των δύο μέτρων εάν είσθε μέχρι δύο μέσα στο γραφείο.
  3. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση  σας να κλείνετε ραντεβού στο τηλέφωνο 2385024624.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         π.ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ                         ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ