ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φλώρινας επισκέφθηκε ο Εμπορικός Ακόλουθος του Τουρκικού Προξενείου στη  Θεσσαλονίκη κ.  M. Serkan BURALI  την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Τάσος Καραμήτσος,  ο Γεν. Γραμματέας κ. Μιχάλης Πραπαπαβέσης και μέλη του Δ.Σ. η κα. Παπαδοπούλου Αθηνά και ο κ. Δάφκος Μανώλης.

Ο Εμπορικός Ακόλουθος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, την επιχειρηματικότητα της περιοχής,  το εξαγωγικό ενδιαφέρον και τη δυνατότητα συνεργασίας με τουρκικές επιχειρήσεις. Επισήμανε τις δυναμικές καλλιέργειες στον πρωτογενή τομέα, τα τυποποιημένα προϊόντα και τη δυνατότητα συνεργασίας στον ιστορικό τουρισμό.

Από την πλευρά του ο κ. BURALI ενδιαφέρθηκε για τα φασόλια της περιοχής και πρότεινε στον κ. Σαπαλίδη την συμμετοχή επιχειρηματιών μας σε εκθέσεις που προγραμματίζει το Τουρκικό Προξενείο είτε στην Ελλάδα είτε στην Τουρκία με Τούρκους επιχειρηματίες, την ανταλλαγή επιχειρηματικών αποστολών αλλά και τη συμμετοχή σε συνέδρια ομοειδών επιχειρήσεων.

Ο Εμπορικός ακόλουθος επισκέφθηκε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιεί με όλα τα Επιμελητήρια της Β. Ελλάδας, από τον Βόλο μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

Φλώρινα, 07-03-2018

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ