Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε τη Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, κ. Κώστας Γέρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Δημήτρης Παλιογιάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, κ. Γιάννης Μιαούλης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, κ.  Δημήτρης Γκίνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, υπάλληλοι του Δήμου Φλώρινας και πλήθος Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες.

Ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ευχαριστώντας τους για την τιμή που του έκαναν να τον επισκεφθούν και να του ευχηθούν, τους διαβεβαίωσε ότι με όλες τις δυνάμεις του βρίσκεται στο πλευρό τους αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα του τόπου και ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή.