Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας για δωρεά 4 στρωμάτων

                                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον σύλλογο «Αγία Παρασκευή» που εδρεύει στο Ρότσεστερ της Ν. Υόρκης για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας δωρεάν στο Νοσοκομείο μας τέσσερα (04) στρώματα για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική σας αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

 Ο Διοικητής

 Χιωτίδης Γεώργιος

 

Απόφαση  214/29.10.2018

Θέμα 9o: Αποδοχή Δωρεάς τεσσάρων (04) στρωμάτων από τον σύλλογο «Αγία Παρασκευή» που εδρεύει στο Ρότσεστερ της Ν. Υόρκης για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας.

Επί του ένατου θέματος το Διοικητικό Συμβούλιο, με εισήγηση της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Σταύρου Αικατερίνης και έχοντας υπόψη:

  1. Το Ν.3329/2005 (ΦΕΚ 81/4.4.2005) Περί Εθνικού Συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  2. Το Ν.3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των  κυβερνητικών  διοικητικών  και  αυτοδιοικητικών  οργάνων  στο  διαδίκτυο»  «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις.(Α-112).
  3. Το από 24.10.2018 έγγραφο του Γραφείου Επιστασίας, με το οποίο αιτείται να γίνει αποδεκτή η δωρεά τεσσάρων (04) στρωμάτων από τον σύλλογο «Αγία Παρασκευή» , που εδρεύει στο Rochester της Ν. Υόρκης για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας .

Μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα

αποφασίζει την αποδοχή της δωρεάς τεσσάρων (04) στρωμάτων από τον σύλλογο «Αγία Παρασκευή»,  που εδρεύει στο Rochester της Ν. Υόρκης για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»  

 Το Οικονομικό Τμήμα του Νοσοκομείου να προβεί στις περαιτέρω ενέργειες.

Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΦΑΝΗ

 

Ακριβές απόσπασμα

 

Η Αντιπρόεδρος

του Διοικητικού Συμβουλίου

Σταύρου Αικατερίνη

Η Γραμματέας

του Διοικητικού Συμβουλίου

Παπαϊωάννου Φανή