Ζωντανή Μετάδοση (live streaming) των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Αμυνταίου

Στα πλαίσια της αναβάθμισης της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου και της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης προβολής των συνεδριάσεων αυτού στην τοπική κοινωνία μας, από εδώ και στο εξής θα παρέχεται στους Δημότες η δυνατότητα της ζωντανής παρακολούθησης (live streaming) των συνεδριάσεων του Ανωτέρου Θεσμικού Οργάνου του Δήμου μας. Οι απευθείας μεταδόσεις θα πραγματοποιούνται μέσω Ίντερνετ με τη χρήση Η/Υ ή άλλης συσκευής smartphone/tablet.

Με τον τρόπο αυτό θα ενημερώνονται με διαφάνεια οι Δημότες και θα έρχονται σε επαφή με τα κοινά. Στο χώρο των συνεδριάσεων (στο Πνευματικό κέντρο και μελλοντικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) με μέριμνα του Προέδρου του σώματος Θωμαϊδη Χρήστου, έχουν εγκατασταθεί τα πλέον σύγχρονα μέσα που θα παρέχουν την ελέυθερη και υψηλή ανάλυση των συνεδριάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Θωμαϊδη:

Με την συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων μας, ως Πρόεδρος του Δ.Σ, γίνεται πλέον πράξη η ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω του καναλιού στο Youtube του Δήμου Αμυνταίου. Με τον τρόπο αυτό κάθε Δημότης μας κι όχι μόνο, από όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου, μπορεί σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί, να λαμβάνει γνώση και να διαμορφώνει τη δική του άποψη για όλα τα τεκταινόμενα του Δήμου μας και των αποφάσεων που λαμβάνονται σε αυτό. Παράλληλα δε, προσπερνάται με τον τρόπο αυτό το πρόβλημα μη συμμετοχής των Δημοτών, Φορέων και Λοιπών Ενδιαφερομένων στα Δ.Σ λόγω περιορισμού που προκύπτουν από την παρουσία του covid-19. Καλώ λοιπόν όλους τους Δημότες του Δήμου μας, να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας του Δ.Σ, δεδομένου ότι ο έγκυρος και έγκαιρα ενημερωμένος πολίτης αποτελεί σύμμαχο της Διοίκησης του Δήμου μας.”

Η μετάδοση θα ξεκινά με την έναρξη της συνεδριάσης, από το κανάλι του Δήμου Αμυνταίου στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6L33JhlsMsAcTxHjMfroKA?fbclid=IwAR2xwotzmPk6cNkU0JTkO_uzaCTYlchSb-cEyM8hEhmCZptNx4lq7kyAenE  καθώς επίσης κι από το site του Δήμου http://www.amyntaio.gr  στον σύνδεσμο ”Live- Ζωντανή Μετάδοση Δημοτικών Συμβουλίων”  ενώ θα υπάρχει και αρχείο παλαιότερων συνεδριάσεων με χρήση του Youtube.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου