Ηλεκτρονική Έκθεση Φωτογραφίας του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» πραγματοποιεί Σχέδιο Δράσης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», με τίτλο:

Έκθεση φωτογραφίας με έργα μαθητών των Λυκείων της Φλώρινας με θέμα«Η πόλη μου  μέσα από τα μάτια μου».

Λόγω των περιοριστικών µέτρων που ελήφθησαν για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19, αναβλήθηκε η  προγραμματισμένη Έκθεση Φωτογραφίας στην αίθουσα του Φιλοεκπαιδευτικού  Συλλόγου «Αριστοτέλης», με την ελπίδα να πραγματοποιηθεί μελλοντικά  αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.  Όμως για να ολοκληρωθεί  το Σχέδιο Δράσης του σχολείου, αποφασίστηκε να οργανωθεί Ψηφιακή   Έκθεση Φωτογραφίας, με τη συνεργασία του κ. Παπαχαρίση Σπύρου, Εκπαιδευτικού ΠΕ82–Μηχανολόγου,του ΚΕΣΥ Φλώρινας, Υπεύθυνο Τμήματος Πινακοθήκης Φλωρινωτών Ζωγράφων.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο   τις  φωτογραφίες των  μαθητών των Λυκείων της πόλης μας, που συμμετείχαν  στον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας

http://www.1epal-florinas.gr/photogallery

Η  Επιτροπή  Αξιολόγησης των φωτογραφιών είναι:

  1. Ο κ. Συμεών Κώτσου, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/σης, Υπεύθυνος του Τμήματος Φωτογραφίας του Φιλοεκπαιδευτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», Καθηγητής Φωτογραφίας – Κριτικός Εικόνας.
  2. Ο κ.  Δημήτρης  Δούκας, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/σης,  μέλος του Τμήματος Φωτογραφίας του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης».

Οι  3 φωτογραφίες που βραβεύθηκαν  είναι των μαθητών:

1η  Βασιλικής  Καπουλίτσα    1ο ΓΕΛ Φλώρινας

2η  Δημήτρη   Ρούφου             2ο ΓΕΛ  Φλώρινας

3η  Όλγας     Δεσποτάκη          1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας

Συγχαρητήρια στους νικητές, η βράβευση των οποίων θα γίνει όταν επαναλειτουργήσουν τα σχολεία. Σε όλους τους μαθητές θα δοθεί έπαινος συμμετοχής.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας                                                                    Μακατσώρη Αγγελική