Η ένωση φυλής Φλώρινας στην 12η Zootechnia 2023

Στη 12η έκθεση Zootechnia συμμετέχει και η Ένωση Φυλής Φλώρινας (προβάτων).

Η Zootechnia, είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, φιλοξενεί τα σημαντικότερα είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, εφοδίων και υπηρεσιών. Διοργανώνεται ανά διετία από το 1999 μετά την απόσπασή της από τον κλαδική έκθεση AGROTICA ,

Στη σημαντική αυτή έκθεση συμμετέχει και η αυτόχθονη ελληνική φυλή προβάτων «Φλώρινας-Πελαγονίας» .Η φυλή αυτή διαβιεί στην περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας – Πελαγονίας. Μπορεί να την εμπιστευτεί ο κάθε κτηνοτρόφος γιατί υπερτερεί έναντι των άλλων φυλών τόσο ως προς το μειωμένο διατροφικό κόστος όσο και ως προς την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων αλλά και ως προς την προσαρμοστικότητα της στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας.

Η διοργάνωση της έκθεσης είναι από 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 3 stand 15.

Στον σύγχρονο αυτό εκθεσιακό χώρο θα ανταλλαγούν απόψεις, εμπειρίες, νέα επιστημονικά δεδομένα, η πρόοδος της τεχνολογίας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και οικονομικά δεδομένα, προς όφελος της κτηνοτροφίας και των κτηνοτρόφων.

Σας περιμένουμε, να μας τιμήσετε με την παρουσίας σας.

Η πρόεδρος

Ανδρομάχη Νάστου