Η Ελεονώρα Μπέσσα εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας

Η κα Ελεονώρα Μπέσσα εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 21 Ιουλίου, αφού έλαβε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων των δημοτικών συμβούλων (3/5 επί των παρόντων) από την πρώτη ψηφοφορία.

Συνολικά ψήφισαν 30 δημοτικοί σύμβουλοι και βρέθηκαν 29 έγκυρα και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.

Οι υποψήφιοι για τη θέση έλαβαν (αλφαβητικά):

Βελιάνης Κωνσταντίνος του Βασιλείου 5 ψήφους

Γούτης Θεόδωρος του Γεωργίου 2 ψήφους

Καϊχτσής Δημήτριος του Αλκιβιάδη 0 ψήφους

Μπέσσα Ελεονώρα του Δημητρίου 22 ψήφους

Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνεργασία στην κα Μπέσσα.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης συνεχάρη την κα Μπέσσα για την εκλογή της τονίζοντας: “Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στη νέα συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου μας, την κα Ελεονώρα Μπέσσα. Της εύχομαι υγεία πρώτα απ’ όλα και δύναμη να εκπληρώσει το δύσκολο έργο της. Να είναι σίγουρη ότι θα είμαστε δίπλα της, γιατί κοινός σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες”.

Η κα Μπέσσα ευχαρίστησε με τη σειρά της το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμητική εκλογή και δήλωσε έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της.