Η προκήρυξη για 393 μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και θα λήξει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 14.00.

Οι θέσεις

1. Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) – 68 θέσεις

ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί
ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανικοί Πληροφορικής
ΠΕ Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί
ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος
ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανικοί Παραγωγής & Διοίκησης
ΠΕ Πτυχιούχοι Δασολόγοι
ΠΕ Πτυχιούχοι Πληροφορικής
ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικού Οικονομικού

2. Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) – 47 θέσεις

TΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί

3. Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) – 278 θέσεις

ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων

Υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης και Δικαιολογητικών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 1/2022, είναι η Εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ που αφορά στις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου. Για την εγγραφή οι υποψήφιοι μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ επιλέγουν τη διαδρομή «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου»  Προκήρυξη 1/2022  «Υποβολή Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης»  «Εγγραφή μέσω ΓΓΠΣ» και εγγράφονται µέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ με τους κωδικούς Taxisnet. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επιλέγουν «Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ» ώστε να εισέλθουνστην εφαρμογή.

Ο υποψήφιος μετά την είσοδό του στην εφαρμογή, πρέπει να επιλέξει το εικονίδιο «Ο Λογαριασμός μου», προκειμένου να συμπληρώσει, ελέγξει, επιβεβαιώσει και αποθηκεύσει τα προσωπικά του στοιχεία. Ακολούθως επιστρέφει στην αρχική οθόνη και επιλέγει το εικονίδιο «Αιτήσεις» και εισέρχεται στον «Κατάλογο Αιτήσεων». Δημιουργεί ηλεκτρονική αίτηση επιλέγοντας «Νέα Αίτηση» και επιλέγει την Κατηγορία Εκπαίδευσης που τον ενδιαφέρει. Στην κορυφή της «Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης» εμφανίζονται οι επιλογές «Αποθήκευση», «Έλεγχος», «Οριστικοποίηση» και «Επιστροφή».

Επισήμανση: Σε περίπτωση που ο υποψήφιος επιθυμεί να τροποποιήσει κάποιο από τα πεδία που εμφανίζονται στα «Προσωπικά Στοιχεία», τότε πρέπει να επιστρέψει στην επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» προκειμένου να πραγματοποιήσει τις σχετικές αλλαγές.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ