Η Πρώτη Παρουσίαση του βιβλίου του Λεωνίδα Βόσδου «Η ζωή πριν και μετά… τα 90 λεπτά» στη Νάουσα

Ο Δήμος Νάουσας και οι “Φλωρινιώτικες Εκδόσεις”  Λ.Ι. Αριστείδου παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στον πολυχώρο πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” στην αίθουσα “Βέτλανς” στη Νάουσα, το βιβλίο του συμπολίτη μας παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Βόσδου με τίτλο ¨Η ζωή πριν και μετά… τα 90 λεπτά”.

Η επιλογή της Νάουσας έγινε συμβολικά, γιατί  στην ποδοσφαιρική της ομάδα “κρέμασε τα παπούτσια του” ο Λεωνίδας Βόσδου τελειώνοντας μια λαμπρή αθλητική καριέρα.

Αξιολογότατη η προσέγγιση του φιλόλογου Δημήτρη Τσίτση καθώς και του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστου Τσιάτσιου. Τα κενά ενδιάμεσα γέμιζε η χαρισματική φωνή του γνωστού παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα που διάβαζε αποσπάσματα του βιβλίου.

Παρουσία, παλιών συμπαικτών, φίλων, συγγενών από Φλώρινα, Βέροια και Νάουσα ο συγγραφέας απαντούσε σε ερωτήσεις παλιών και νέων αθλητών και δημοσιογράφων. Φανερή η αγάπη και ο θαυμασμός παρά τα χρόνια που πέρασαν, φαίνεται πως κανείς δεν ξέχασε την άνοδο της ομάδας της Νάουσας στην Α εθνική, τη παραμονή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια και τη συνδρομή του Λεωνίδα Βόσδου σε αυτή.

Παρόντες ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, που απεύθυνε χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβ. Βασιλείου Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βασιλειάδης Χρήστος, η Αντιδήμαρχος οικονομικών Μπαλτατζίδου Θεοδώρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο υπεύθυνος της έκδοσης κ.α. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Πόπη Θεοδωροπούλου.