Ι. Αντωνιάδης.,  Ι. Κιοσές και Β. Γιαννάκης προσφέρουν το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Με αναρτήσεις τους στο facebook, ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Κιοσές και ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης, ανακοίνωσαν την προσφορά του 50% τους μισθού τους ως κίνηση καλής θέλησης στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία.

Γιάννης Αντωνιάδης – Βουλευτής ΝΔ Π.Ε. Φλώρινας

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτω και εγώ στον ειδικό λογαριασμό το 50℅ της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δυο μήνες. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στην δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας απέναντι στον Κορονοϊο (Covid 19).

Όλοι μαζί συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα που δίνει καθημερινά η πατρίδα μας. Ένας αγώνας που με την προσπάθεια όλων μας θα είναι νικηφόρος.

 

Βασίλης Γιαννάκης – Δήμαρχος Φλώρινας

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ως ελάχιστη ατομική συνεισφορά στον κοινό αγώνα κατά του κορωνοϊού, ως Δήμαρχος Φλώρινας, διαθέτω το 50% της αντιμισθίας μου προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για την κάλυψη των όποιων αναγκών του.

Παράλληλα, με αυτόν τον συμβολικό, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικό τρόπο εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας για τον καθημερινό τους αγώνα και την τεράστια προσφορά τους προς την τοπική μας κοινωνία.

Αγαπάμε τη ζωή- Μένουμε σπίτι!

 

Ιωάννης Κιοσές – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Αγαπητοί συμπατριώτες/σες.

Όλοι μας βιώνουμε άμεσα και καθημερινά τον διαρκή αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού (Covid-19)..

Αναγνωρίζουμε με σεβασμό το πολύτιμο έργο όσων δίνουν από την “πρώτη γραμμή” τη δική τους μάχη για τη ζωή μας.

Ανταποκρινόμενος στην κοινή προσπάθεια όλων μας, ως έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη, διαθέτω το 50% της αντιμισθίας μου ενός μηνός στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας “Ελένη Θ. Δημητρίου” και το 50% της επόμενης αντιμισθίας μου στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών τους.

Οφείλω ταυτόχρονα να συγχαρώ το προσωπικό των Υγειονομικών Μονάδων-Υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας αλλά και όλης της Περιφέρειας μας, που εκπληρώνουν στο ακέραιο το καθήκον τους, με έναν συνεχή και αδιάλειπτο αγώνα προσφοράς. Τους ευχαριστούμε!

 

-Όλοι Μαζί Αγωνιζόμαστε!

-Μένουμε Σπίτι!!

-Στο Τέλος θα Νικήσουμε!!!