Κάλεσμα του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας,  καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή τόσο στην απεργία την προσεχή Τετάρτη 9 Νοεμβρίου όσο και στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας την ίδια ημέρα στις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο του εργατικού κέντρου.

Οι εργαζόμενοι μαζί με τα συνδικάτα, δίνουμε μάχη ενάντια στην ακρίβεια που πνίγει τα ελληνικά νοικοκυριά, στις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που επικρατούν, ενάντια στα βάρη που σηκώνουμε στις πλάτες μας εδώ και χρόνια.

Πρέπει και επιβάλλεται να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας μετά τις ραγδαίες αυξήσεις του ενεργειακού κόστους αλλά και της εκτίναξης των τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, είναι απαραίτητη η γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού καθώς και  η επαναφορά του συλλογικού εργατικού δικαίου, με καθολική ισχύ των συλλογικών συμβάσεων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί, μέχρι οι εργαζόμενοι να  σταματήσουν να βρίσκονται στην κλίνη του Προκρούστη.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση

Τετάρτη 9 Νοέμβρη και ώρα 11:00 το πρωί,

στο προαύλιο χώρου του εργατικού κέντρου Φλώρινας

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ