Κλήρωση αγροτεμαχίων στο Αμμοχώρι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από την Επιτροπή Αναδασμού αγρ/τος Αμμοχωρίου ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη , 18-02-2021 , στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Κοινότητας Αμμοχωρίου, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της κλήρωσης για τα νέα αγροτεμάχια του αναδασμού.

Η ώρα προσέλευσης των κτηματιών είναι διαφορετική για τον κάθε κτηματία, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 09:00 π.μ. και ανά δύο λεπτά θα εισέρχεται στην αίθουσα ο κτηματίας σύμφωνα με καθορισμένη σειρά.

Καταστάσεις, με τα ονοματεπώνυμα των κτηματιών που θα συμμετέχουν στην κλήρωση καθώς και η ώρα προσέλευσης, έχουν τοιχοκολληθεί σε διάφορα σημεία του Συνοικισμού. Επιπλέον θα γίνει τηλεφωνική ενημέρωση για την ώρα προσέλευσης από τον Ανάδοχο Μελετητή.

Εντός της αίθουσας θα βρίσκονται τα μέλη των Επιτροπών Αναδασμού κι Εμπειρογνωμόνων , ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αμμοχωρίου, εκπρόσωποι του Κοινοτικού Συμβουλίου και Δικηγόροι οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπούν όποιον κτηματία το επιθυμεί.

Παρακαλούνται οι κτηματίες που δεν αναγράφονται στην κατάσταση διότι έχουν λάβει τα ακίνητά τους προνομιακά να μην βρίσκονται στον χώρο ώστε να μην υπάρχει συνάθροιση.

Για τις όποιες διευκρινήσεις ή απορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Αναδασμού (Κόρδας Κ. – Βράντση Ε.- Γκέσου Φ.- Μίγκος Σ.)  ή τα λαϊκά μέλη των Επιτροπών καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2385350484, 2385350549, 2385350544, 2386022478

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ

ΚΟΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ