Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τον Πρόεδρο κο Παρδάλη Ιωάννη επισκέφθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με σκοπό να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στη δομή μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου 2022 στη Φλώρινα.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Πάρις Κουκουλόπουλος. Επίσης συνόδευαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας Μιχαήλ Τσιώκας (αναπληρωτής Γραμματέας) και Νίκος Αρβανιτάκης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Χρήστος Ναούμ και το πολιτικό στέλεχος Λεωνίδας Καλυβιάνος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης κα Τσάτσα Ολυμπία..

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος του Κέντρου ενημέρωσε το κλιμάκιο για τις φθορές και καταστροφές που έχουν υποστεί χώροι της μονάδας μετά τον σεισμό, καθώς και για τα πορίσματα του ελέγχου που διεξήχθησαν από την επιτροπή μηχανικών της Γενικής Δ/νσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών.

Ο κος Παρδάλης και η Διευθύντρια με το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής μετέβησαν στους χώρους στους οποίους προξενήθηκαν οι καταστροφές και είναι κυρίως σε θαλάμους φιλοξενούμενων παιδιών του ενός από τα δύο κτήρια, φθορές οι οποίες καθιστούν τους χώρους αυτούς ακατάλληλους προς διαμονή-φιλοξενία παιδιών, για την προστασία και την ασφάλειά τους. Το κτίριο δεν έχει κριθεί συνολικά ακατάλληλο καθώς απαιτείται να γίνει έλεγχος στατικότητας.

Τέλος, το κλιμάκιο χαιρέτισε τους εργαζομένους του Κέντρου και συνομίλησε μαζί τους.

 

Από το

Γραφείο Προέδρου