Κυκλοφορεί για 3η συνεχόµενη χρονιά το ηµερολόγιο προσωπικής ανάπτυξης ‘’Happy Choices for Happy Life’’

Η Συγγραφέας Χριστίνα Πίκουλα και οι Εκδόσεις Μύρτος µε ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουν φέτος ένα αισιόδοξο, ελπιδοφόρο, ανατρεπτικό Ηµερολόγιο Προσωπικής Ανάπτυξης το ‘Happy Choices for Happy Life’’ που θα σας βάλει σε διαδικασία αναζήτησης αλλά και δράσης. Κυκλοφορεί για 3η συνεχόµενη χρονιά.

Αναρωτιέστε πώς θα είναι η επόµενη χρονιά; Βλέπετε τις επιθυµίες που έχετε να µένουν στο τελευταίο σκονισµένο συρτάρι του µυαλού σας; Θέλετε να βιώσετε νέα συναισθήµατα και να δηµιουργήσετε µια νέα πιο δηµιουργική καθηµερινότητα; Εάν απαντήσατε θετικά σε µια από τις παραπάνω ερωτήσεις τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για εσάς.

Το ‘Happy Choices for Happy Life’’ είναι το Ηµερολόγιο που θέλετε να έχετε πάντα µαζί σας, ένα έξυπνο εργαλείο που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και σας θα σας βοηθήσει να χτίσετε το µέλλον που επιθυµείτε ξεκινώντας από σήµερα.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που συνεχίζουν να ονειρεύονται, σε όσους επιθυµούν να φέρουν αλλαγές, σε αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν στην εξέλιξη και σε όσους ακόµα δεν έχουν φτάσει εκεί που λαχταράει η ψυχή τους.

Εάν κι εσείς το 2022 ετοιµάζεστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να απογειωθείτε ώστε να δηµιουργήσετε βήµα βήµα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, τότε το ‘Happy Choices for Happy Life’’ είναι το Ηµερολόγιο που θέλετε να έχετε στα χέρια σας. Είστε έτοιµοι να κάνετε τις δικές σας Happy Choices;

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Πληροφορίες στο τηλ. 210-8028828, [email protected], www.myrtosbooks.gr