Μέσω live streaming θα μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας της 21ης Ιουλίου 2020 ήταν η πρώτη που μεταδόθηκε ποτέ μέσω live streaming.

Οι απευθείας μεταδόσεις των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας μέσω διαδικτύου αποτέλεσαν προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και της πλειοψηφούσας παράταξης, η οποία και έγινε πράξη, με βασικό στόχο την πλήρη και άμεση ενημέρωση των συνδημοτών μας για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του Δήμου.

Στο χώρο των συνεδριάσεων (στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου και μελλοντικά στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο Πέρασμα) έχουν εγκατασταθεί, με μέριμνα του Προέδρου του σώματος κ. Μιχάλη Χάτζιου, τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που μπορούν να παρέχουν την απρόσκοπτη και σε υψηλή ανάλυση παρακολούθηση των συνεδριάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Πλέον, κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα μεταδίδεται απευθείας μέσα από το κανάλι του Δήμου Φλώρινας στο youtube, στη διεύθυνση https://www.youtube.com/channel/UCFUiHxymvhWnKDmDGnyoFdA/featured.

Να σημειωθεί πως οι συνεδριάσεις θα παραμένουν στο κανάλι του Δήμου ως αρχειακό υλικό, ώστε οι πολίτες να μπορούν να ανατρέχουν αναδρομικά σε οποιαδήποτε συνεδρίαση επιθυμούν.